sobota 25. února 2012

Mladší dorost nastřílel Rebelům deset gólů

Ve čtvrtečním utkání ELIOD ELMD se představili mladší dorostenci v Havlíčkově Brodě. Jednoznačně lepší Letci nakonec nastříleli Rebelům deset branek a spravili si tak chuť z utkání s Libercem, kde sami před týdnem stejný počet inkasovali.

Bruslařsky i herně lepší Letci se dostali do tutové šance už v 2.minutě, Karabáčka ale vychytal domácí Brož. Stejně úspěšný byl i proti letňanskému Čapkovi, když kryl jeho střelu z voleje ve 3.minutě. Letci tak otevřeli skóre až na konci 3.minuty zásluhou Kuldy, který pohotovou střelou nedal Brožovi šanci (0-1).
Do 10.minuty utkání Letci spálili několik dalších brankových příležitostí, pak se ale Rebel vzpamatoval a začalo se hrát na obou stranách hřiště a i Kosina v brance hostů se musel především v 16. minutě proti Málkovy vytáhnout.
V začátku 16. a 17. minuty přišla dvě vyloučení hostů. Paradoxně to ale Rebelům nepomohlo - v oslabení 5 na 4 skóroval podruhé v utkání Kulda (0-2).

V druhé třetině se strhly doslova střelecké hody a padlo celkem 7 branek. V 21.minutě snižoval na 1-2 z pohledu domácích Nguyen
V 24.minutě ukázal něco ze své techniky letňanský Polyanychka, když se zcela sám prokličkoval obranou Rebelů a zakončil do horního rohu Brožovi branky (1-3).
V 28.minutě kontrovali domácí - Kraučuk 2-3. O minutu později prostřelil domácího brankaře Čapek (2-4) a nastartoval Letce ke střeleckému představení. V 33.minutě vsítil svůj první gól v utkání Dyrynk (2-5) a v 36. minutě se trefil i Karabáček (2-6).
Koncentrace Letců po 6.brance povolila a Rebelové toho ihned využily. V 37.minutě snižoval Vala (3-6). Tři poslední minuty druhé třetiny byli pak domácí lepší, ale ani ze šancí Poláka a Valy už branku nevytěžili.

Třetí třetina přinesla dalších 5 branek, z toho 4 do branky domácích. V 43.minutě se domácí obraně opět představil Polyanychka (3-7), v 45.minutě ukázal svoje rychlé nohy Čapek, branku ale minul. V 49.minutě přidal 8.branku Letců Karabáček a utkání se zdálo být rozhodnuté.
V 54.minutě snižoval za Rebely svoji druhou brankou v utkání Kraučuk (4-7).
Ve zbylých 6-ti minutách dokonal hattrick v utkání letňanský Dyrynk - nejdříve v situaci 1 na 1 obešel obránce Rebelů a zakončil přesně kolem Brože v brance a třetí branku přidal po kombinaci do prázdné, když mu asistovali Karabáček s Polyanychkou (4-10).

Letci tak předvedli suverénní vítězství a v neděli se postaví v ICE ARENĚ v klíčovém utkání v bojích o MČR proti Pardubicím (13:30).

VÝSLEDKY ELIOD ELMD 29.kola

TABULKA ELIOD ELMD




Čtěte také

Podcast hokej zblízka