sobota 05. ledna 2013

Prvňáci poprvé (a podruhé) v akci!

Ve dnech 23. 12. 2012 a 27. 12. 2012 se 1. třída vydala poprvé do velkého boje v podobě turnajových klání v minihokeji. Tým trenéra Ladislava Kadaněho se nejprve vydali do Mostu a poté do Loun. Jak si naši kluci vedli?

1. turnaj – Most

První  třída vyrazila poprvé do boje!

Dne 23. 12. 2012 se 1. třída vydala poprvé do velkého boje v podobě turnajových utkání v minihokeji. Svěřenci Ladislava Kadaněho se vydali do Mostu, kde na ně čekali soupeři zvučných jmen: HC Most, HC Děčín, HC Slovan Ústečtí Lvi a HC Sparta Praha.

Kluci hráli s velkým nasazením a i přesto, že soupeři měli velké zkušenosti z předchozích zápasů, byla utkání vcelku vyrovnaná. O nejnapínavější okamžiky se postaral náš brankář, když vychytal všechny nájezdy, a tím zajistil vítězství nad HC Slovan Ústečtí Lvi. Díky tomuto úspěchu naši hráči obsadili na turnaji 4. místo.

2. turnaj – Louny

1. třída na vánočním turnaji v Lounech obsadila 2.místo!

Hned po svátcích, 27. 12. 2012, se naši nejmladší hokejisté zúčastnili druhého turnaje. Proti sobě však měli velmi silnou konkurenci v podobě: HC Slovan Louny A, HC Slovan Louny B, Rytíři Kladno, Piráti Chomutov A, Piráti Chomutov B, HC Sparta Praha a HC Česká Lípa.

První utkání turnaje sehráli Letci s Rytíři Kladno. Tento zápas vyhráli Letci 2:1 po nájezdech. Ve vítězném tažení pokračovali naši hráči hned v dalším utkání, konkrétně se o tom přesvědčil Chomutov A, který Letci porazili 3:2. Postup do finálového klání si „prvňáci“ zajistili vítězstvím po nájezdech nad HC Slovan Louny A v celkovém skóre 3:2. Ve finále si to naši nejmladší rozdali s týmem HC Sparta Praha. I přes velké nasazení Letci bohužel prohráli 0:2 a obsadili tak krásné druhé místo.

Zvláštní poděkování za tento článek adresuji hlavně paní Dvořákové, vedoucí 1. třídy, která mi k němu dodala všechny informace. Věříme, že kluci budou dále tak zapálení do hry a budou si naplno užívat další okamžiky tohoto krásného sportu s takovou chutí a nasazením. Držíme palce!

 

Kluci v Lounech - 2. místo

Čtěte také

Podcast hokej zblízka