čtvrtek 07. února 2013

Vysvědčení 5. třídy

Druhá polovina sezóny již začala, a tak přichází na řadu hodnocení uplynulého roku a ukončené první části sezóny. Zajímá vás, s čím panuje spokojenost a co by trenéři klukům chtěli vzkázat do roku 2013?

Přinášíme Vám 5. díl - o 5. třídě.

HC Letci Letňany - 5. třída

Pátou třídu vede trenér Jan Zlatohlávek a zde je naše krátké hodnocení:

Skončila základní část žákovské ligy, ve které Letci obsadili skvělou druhou příčku za suverénním týmem z Kralup n/V. Letci dosáhli bilance 13 výher, 1 remíza a 2 prohry. Jediný tým, před kterým se museli Letci sklonit, je velice silné družstvo Kralup (všichni hráči ročníku 2001). I když naši dvakrát prohráli (1:7 a 2:5), v žádném případě herně nezaostali. Letci byli také nejofenzivnějším týmem celé tabulky, když se jejich skóre zastavilo na 188 brankách v 16 utkáních (což je průměr téměř 12 branek na zápas!). V počtu inkasovaných branek zaujímají Letci druhé místo, obdrželi v 16 utkáních pouze 38 gólů.  To znamená, že obrana v čele s brankáři nedovolila soupeřům více než 2,4 branky na zápas! Nicméně je za námi teprve polovina sezóny a uvidíme, jak se bude mladým Letcům dařit v nadstavbě ve společnosti nejlepších týmů Středočeského kraje.

Hodnocení trenéra:

První polovinu sezóny hodnotím pozitivně, základní cíl a to postup do nadstavby jsme splnili. Kluci trénují poctivě na ledě i v přípravě mimo led a proto věřím, že se naše snaha zúročí i ve druhé polovině sezóny. Hlavní cíle jsou jasné, umístit se co nejvýše v nadstavbě žákovské ligy, uspět na velkém domácím turnaji České Teplo Cup 2013 pro ročník 2002 a na závěr podat co nejlepší výkon v dubnovém přátelském utkání proti jednomu z nejlepších týmu Finska ročníku 2002 Karpatu Oulun. Tyto akce nám teprve vystaví finální vysvědčení, jak jsme od května 2012 pracovali.

Konečná tabulka Žákovské ligy Mladších žáků, skupina L:

Čtěte také

Podcast hokej zblízka