Klub i Ice Arena partnery akce v OC Letňany
čtvrtek 29. května 2014

Táto, pojď si se mnou hrát! Letci chystají další zábavu

Mezinárodní den dětí letos spadá na nejbližší neděli. Oslavy tohoto svátku však budou za účasti Letců probíhat už od soboty. Přesně čtyři měsíce od únorové olympijské akce "Vzpomínka na Nagano" se letňanský hokejový klub vydá znovu mezi veřejnost. Tentokrát ve spojení se společenskou akcí "Tátohraní" v Obchodním centru Letňany, které bude spolu se svou Ice Arenou partnerem.

Návštěvníci OC Letňany si kromě dalších zábavných koutků užijí i toho místních Letců, kteří tak opět vyjdou ze svého ledového tábora mezi veřejnost. Podtitul akce "tátové s dětmi se budou bavit, maminky nakupovat" si můžete užít dosyta.

Pro děti i dospělé bude připravena střelnice s radarem na měření rychlosti střelby. Kromě tvrdosti si budete moci zastřílet i na přesnost - třeba o vouchery na veřejné bruslení nebo do fitness centra v aréně.

Letci hodnotnými věcmi přispějí také do společné tomboly celé akce.

"Chceme se dostávat do podvědomí veřejnosti a oslovit děti a rodiče, aby si k nám přišli zkusit zahrát hokej," řekl šéf klubu a spolumajitel sportovního komplexu Vojtěch Kučera. "I touto zábavnou formou se mohou blíže seznámit s hokejkou a pukem."

Kdy? Tuto sobotu i neděli od 11 do 17 hodin. Kde? V areálu Obchodního centra Letňany.

Letci vás zde uvítají s otevřenou náručí. Podobně jako před olympijskými hrami v Soči, kdy svou show zpestřili autogramiádou Františka Kučery. Tehdy mezi obchody pobíhaly malé postavy v letňanských dresech.

Vidět budou i tentokrát.

Čtěte také

Podcast hokej zblízka