středa 11. ledna 2012

6. a 8.třída přivezla 4 body z Trutnova

Na výlet vyrazili chlapci 6. a 8. třídy, kteří odehráli obě utkání s velkým nasazením, ale i přes vysoký výsledky bylo spousty neproměněných šancí.

6.třída

Mistrovské utkání 23. kolo
HC Letci Letňany - HC Krkonoše 9:2
Třetiny: (0:5,1:1,1:3)

Chlapci hráli ve velkém nasazení a bylo vidět, že jim odpočinek během vánočních svátků velice pomohl. Kluci hodně bruslili a nahrávali si, čímž svého soupeře nepouštěli k velkým šancím. Na ledě dominovali a své šance proměňovali. Během první třetiny dokázali nastřílet pět branek a soupeři nebylo moc do zpěvu, vzhledem k tomu, že nedali ani jednu branku. Ve druhé třetině se se svým výsledkem soupeř nechtěl vyrovnat, a tak druhá část byla vyrovnaná a nasvědčoval tomu i výsledek 1:1. Ve třetí třetině Letci vyhráli o dvě branky čímž ukončili utkání konečným výsledkem 9:2.


8.třída

Mistrovské utkání 23. kolo
HC Letci Letňany - HC Krkonoše 7:2
Třetiny: (1:2, 0:1, 1:4 )

Jako druhý celek z Letňan se v Trutnově ukázala 8.třída a nenechala se zaskočit. Jejich pohyb po ledové ploše byl ve větším tempu i jejich souhra byla na ledě líbivá, akorát proměňování šancí nebylo v pořádku. Konečným výsledkem je sice rozdíl pěti branek, ale počet vytvořených šancí nasvědčoval o jiném výsledku. V první třetině se hrál ze začátku vyrovnaný hokej a šancí bylo na obě strany, takže soupeři odcházeli do kabin s jednobrankovým rozdílem. Ve druhé třetině kluci vytvořili dalším gólem náskok o dvě branky, ale svými neproměnými šancemi, dávali soupeři velkou naději na úspěch. Ve třetí třetině se chlapci svými proměněnnými šancemi dostali na rozdíl pěti branek, čímž ukončili utkání konečným výsledkem 7:2 pro Letce.

Čtěte také

Podcast hokej zblízka