čtvrtek 19. ledna 2012

Mladší dorostenci nestačili na Mladou Boleslav

Ve čtvrtečním utkání nestačili mladší dorostenci na Mladou Boleslav. Domácí proti Letcům předvedli maximální nasazení a důslednou obranou hrou nedovolili Letcům více jak 3 branky. Z utkání nakonec vyšla Mladá Boleslav vítězně v poměru 4:3.

Do utkání hraném na malé boleslavské hale vstoupili domácí s naordinovanou obranou hrou, kterou bez vyjímky poctivě plnili. Ve vyrovnaném utkání se Letci těžko prosazovali a příležitostí ke skórování v první třetině příliš nebylo.
Jediným střelcem v první dvacetiminutovce se tak stal boleslavský Ďurač, který překonal Janderu v brance hostů až v poslední minutě úvodní třetiny (1-0).

Po 30-ti minutách hry zavelel Karabáček k obratu utkání, když srovnal po přihrávce Starosty (1-1). Letci pokračovali v tlaku a v 35. minutě otočili utkání na svojí stranu - Karabáček nabil Starostovi a ten se nemýlil (1-2).
Vzápětí šli ale Letci do oslabení a dnes velice dobře hrající Boleslav okamžitě trestala - spolupráci Průšek - Němec zakončoval prvně jmenovaný (2-2). Rozjetá Boleslav potvrdila roli soupeře bojujícího do samotného konce. V čase 39:53 opět zvrátil utkání na stranu domácích Němec a gólem do šatny dal Letcům jasný signál že dnes to opravdu nebudou mít jednoduché (3-2).

I Letci ale nechtěli z Boleslavi odjet s prázdnou a tak hned v úvodu 3. třetiny srovnal skóre utkání po přihrávce Poláka Horák (3-3). V 50. minutě ale vstřelil vítěznou branku domácích Veselý a posunul tak Boleslav k vytouženým třem bodům (4-3).

Mladší dorostenci se tak z Boleslavi vrátili bez bodu a to i díky nedisciplinované hře, kterou během 2. a 3. třetiny předváděli. V následujícím dvou utkáních jim bude chybět Polyanychka, který díky již 4. vyššímu trestu nemůže nastoupit.

V neděli 22. ledna přivítají Letci v ICE ARENĚ Kometu Brno (13:30).

VÝSLEDKY 24. KOLA

TABULKA PO 24. KOLE

Čtěte také

Podcast hokej zblízka