Letci mají po celý srpen členské výhody
pondělí 30. července 2018

Unikátní Laser Game! Mercuria láká na novou střílečku

Tohle partnerství trvá už několik let. Teď však Mercuria Laser Game nabízí Letcům parádní novinku. Teprve nedávno otevřela svoji další, unikátní arénu v pražském Braníku, kam během srpna mohou všechna mužstva hokejových Letňan za mimořádně výhodných podmínek. Ve druhé polovině prázdnin se tak přímo nabízí zorganizovat laserový teambuilding před novou sezonou. A pořádně si zadovádět.

Na nové Laser Game se pracovalo od října loňského roku a pro inspiraci její majitelé objížděli největší arény v Evropě. Výsledkem je unikátní prostor, který nikde jinde v Praze nenajdete.

Na 1500 m2 je bar pro 150 osob, 17 televizních monitorů, kde můžete sledovat sportovní přenosy, minibowling nebo herní kout se spoustou zábavy, včetně simulátoru virtuální reality. Ale především - můžete tu běhat v bludišti nástrah a střílet laserovými puškami. Tedy něco, co Letce bavilo už v době, kdy je Mercuria lákala do Holešovic.

Teď však pro ně má něco zcela neokoukaného.

A věřte, že se za tím vyplatí dojet i přes celou Prahu, kam to de facto z Letňan je.

"Zjistili jsme, že tahle hra baví spoustu lidí, jenže se nám už nevešli do Holešovic," říká Petr Bašus, majitel Mercurie. "U nás to totiž není jen o laser game. Jsme zábavné centrum pro trávení společného času."

To je pravda. Rodiče zde pravidelně pořádají narozeninové párty pro své děti, dospělí zase mohou spojit klábosení u drinku s adrenalinovou zábavou. Je to také skvělá příležitost, jak před novou sezonou stmelit partu. Tedy něco, co se může hokejistům hodit.

A tak těm letňanským Mercuria přichystala akci...

Každý Letec má po celý srpen zvýhodněnou cenu za hru: tedy místo 129 Kč jen 69 Kč. Stačí jediné - při rezervaci do poznámky uvést: "Heslo: hcletci". Pokud tak učiníte, slevu dokonce dostane i váš doprovod, čili každý rodič nebo kamarád, jehož si člen letňanského klubu na laser game přivede. A vůbec přitom nemusí hrát hokej.

Klub také dostane určitý počet volných lístků, které si týmy budou moci mezi sebe rozdělit. Což by však mělo sloužit jako motivační prvek - o počtu "volňásků" budou rozhodovat i trenéři podle toho, jak jejich svěřenci pracují během letní přípravy.

Pro představu: laser game v Braníku nabízí rovnou dvě arény - jednu větší "Jungle" s kapacitou pro 22 lidí a druhou menší "Spaceship" pro zhruba 12 lidí. Obě arény jsou tak šity na míru skupinkám podle počtu hráčů. Ovšem spojit se dají také v jednu velkou, kde se pak mohou rozhořet hotové Star Wars.

"Díky tomu je tu možnost hrát až se 40 lidmi najednou, což naši arénu činí jednou z největších v Evropě," vysvětluje provozní manažer Jakub Švec. "Máme stejné arény jako ty největší v Německu. Ale my si dali ještě víc záležet na grafice a vizuálu."

Mercuria Laser Game v Braníku nabízí 22 herních módů a 12 hudebních, hra skrývá spoustu skrýší a vychytávek pro zbraně. Na své si tak přijdou jak totální začátečníci, tak zkušení "profíci". Netřeba připomínat, že samotné běhání v bludišti překážek vykazuje fyzickou aktivitu. V suchém tričku ven rozhodně nevyjdete.

Prostory v branickém pivovaru jsou dvakrát větší než v Holešovicích. V červnu zdejší arénu dokonce pokřtili čeští fotbaloví reprezentanti do 20 let.

Pro rezervaci je nutné přejít přímo na stránky Mercuria Laser Game.

Podívejte se také na video z Mercuria Braník.

"Už se nemůžeme dočkat, až u nás přivítáme i letňanské hokejisty," těší se Jakub Švec a Letcům vzkazuje: "Můžeme tu o nás vyprávět spoustu věcí, ale nejlepší způsob, jak se přesvědčit, je ten, že k nám prostě zavítáte. Myslím, že si to užijete naplno. A my se už na vás moc těšíme."

Čtěte také

Podcast hokej zblízka