Letci mají v Braníku vouchery i snížené ceny
čtvrtek 31. ledna 2019

Star Wars! Startuje akční měsíc s Mercurií Laser Game!

Tohle partnerství trvá už několik roků a ani ten letošní není výjimkou. Proto Mercuria Laser Game vybrala únor jako měsíc letňanských Letců. Loni v létě otevřela svoji další, unikátní arénu v pražském Braníku, kam během února mohou všechna mužstva hokejových Letňan za mimořádně výhodných podmínek. A tak se přímo nabízí uspořádat laserový teambuilding během hokejové sezony.

Na nové Laser Game se pracovalo od října předloňského roku a pro inspiraci její majitelé objížděli největší arény v Evropě. Výsledkem je unikátní prostor, který nikde jinde v Praze nenajdete.

Na 1500 m2 je bar pro 150 osob, 17 televizních monitorů, kde můžete sledovat sportovní přenosy, minibowling nebo herní kout se spoustou zábavy, včetně simulátoru virtuální reality. Ale především - můžete tu běhat v bludišti nástrah a střílet laserovými puškami. Tedy něco, co Letce bavilo už v době, kdy je Mercuria lákala do Holešovic.

"Naše partnerství s Letci pokračuje už několikátým rokem. Vždycky pro ně rádi vybereme akční měsíc," říká provozní manažer Jakub Švec. "Jsme zábavné centrum pro trávení společného času a hokejový teambuilding je na tohle ideální."

Mercurii ale nemusíte navštívit jen týmově. Můžete přijít i individuálně s rodinou.

Každý Letec tak má po celý únor zvýhodněnou cenu za hru: tedy místo 129 Kč jen 69 Kč. Stačí jediné - při rezervaci do poznámky uvést: "Heslo: hcletci". Pokud tak učiníte, slevu dokonce dostane i váš doprovod, čili každý rodič nebo kamarád, jehož si člen letňanského klubu na laser game přivede. A vůbec přitom nemusí hrát hokej.

Klub má znovu k dispozici určitý počet volných lístků, které si týmy mohou mezi sebe rozdělit. O lístky lze zažádat na sekretariátu klubu.

Laser game v Braníku nabízí rovnou dvě arény - jednu větší "Jungle" s kapacitou pro 22 lidí a druhou menší "Spaceship" pro zhruba 12 lidí. Obě arény jsou tak šity na míru skupinkám podle počtu hráčů. Ovšem spojit se dají také v jednu velkou, kde se pak mohou rozhořet hotové Star Wars.

"Díky tomu je tu možnost hrát až se 40 lidmi najednou, což naši arénu činí jednou z největších v Evropě," zmínil už při otevírání prostorů Jakub Švec. "Máme stejné arény jako ty největší v Německu. Ale my si dali ještě víc záležet na grafice a vizuálu."

Mercuria Laser Game v Braníku nabízí 22 herních módů a 12 hudebních, hra skrývá spoustu skrýší a vychytávek pro zbraně. Na své si tak přijdou jak totální začátečníci, tak zkušení "profíci". Netřeba připomínat, že samotné běhání v bludišti překážek vykazuje fyzickou aktivitu. V suchém tričku ven rozhodně nevyjdete.

Pro rezervaci je nutné přejít přímo na stránky Mercuria Laser Game.

Prostory v branickém pivovaru jsou dvakrát větší než v Holešovicích. "Na letňanské hokejisty se znovu velmi těšíme," vzkazuje Jakub Švec. "Užijete si to u nás určitě naplno."

O takovou příležitost přece nechcete přijít...

Čtěte také

Podcast hokej zblízka