pátek 02. března 2012

Dohrávku zvládl mladší dorost na výbornou

Ve čtvrteční dohrávce 20.kola ELIOD ELMD se v ICE ARENĚ představil Rebel Havlíčkův Brod. Domácí favorit nezaváhal a po výhře 6:2 se znovu přiblížil první dvojice a je už pouze bod za třetím Brnem, na druhé České Budějovice ztrácí pět bodů.

Dohrávku 20.kola ELIOD ELMD zvládl mladší dorost na výbornou, když porazil soupeře z Havlíčkova Brodu na domácím ledě 6:2. Letňanští mladíci se tak znovu přiblížili vysněnému 2.místu ve skupině střed a jak Brno, tak České Budějovice mají nebezpečně na dostřel.

Včerejší utkání bylo poznamenáno řadou nedovolených zákroků, ze kterých plynulo mnoho vyloučených. Vyznamenal se především domácí Kroh, který strávil na trestné lavici 8 minut z utkání a byl tak nejtrestanějším hráčem.
V první třetině se dvakrát prosadili Letci. V 8.minutě se po přihrávce Karabáčka zapsal do gólových statistik ve vlastním oslabení Dyrynk (1-0). O pět minut později vstřelil svoji první branku v utkání Karabáček (2-0).

V druhé třetině přidali Letci tři branky a jednou inkasovali. V 21., 24. a 37. minutě se trefil Karabáček, jeho gólovou jízdu stačil v 34. minutě pouze lehce narušit Bláha (5-1).

V třetí třetině Letci uspokojeni hladkým vývojem utkání malinko polevili a tak diváci viděli už "pouze" 2 branky. O to více se ale museli otáčet činovníci na trestné lavici, když bylo během třetí třetiny rozdáno celkem 8 dvouminutových trestů, přičemž poslední desetiminutovka se hrála téměř celá při vyloučení jedné či druhé strany.
V 45.minutě přidal šestou branku Polyanychka (6-1), v 56.minutě korigoval za Rebely Kraučuk (6-2).

Zajímavostí je 6 bodů domácího Karabáčka, který byl dnes doslova u všeho a zápisem 4+2 překonal v této sezóně hranici 90 bodů za mladší dorost, které dokázal nastřádat v 29 utkáních.

TABULKA ELIOD ELSD k 2.3.2012

Čtěte také

Podcast hokej zblízka