Letci přijímají další koronavirová opatření
čtvrtek 08. října 2020

Od pondělí jsou přerušeny všechny hokejové soutěže

Letci reagují na nový soubor opatření vydaný Vládou České republiky. Od pátku platí zákaz vstupu veřejnosti do areálu Ice Areny, nařízení se týká i fitness centra a pronájmu ledových ploch. Výjimkou je prodejna JB Sport a restaurace. Hráči dokončí dosavadní režim do neděle, od pondělí 12. října platí minimálně po dobu dvou týdnů kompletní pozastavení sportovních činností ve vnitřních prostorech.

Zhoršující se krize ohledně šíření nového typu koronaviru výraznou měrou upravuje program Letců. Po sérii nových vládních opatření se od půlnoci ze čtvrtka na pátek částečně uzavírá areál Ice Areny pro veřejnost. Nebude možné navštěvovat fitko včetně pohybových lekcí, nebudou se ani pronajímat ledy amatérským hokejistům. Páteční zákaz se netýká prodejny JB Sport, kam je přístup stále umožněn. Do neděle je otevřena i restaurace.

Hráči a realizační týmy Letců budou ve stávajícím programu pokračovat rovněž do neděle, následně se přísné restrikce dotknou i jich. Od pondělí 12. října bude platit minimálně po dobu dvou týdnů kompletní zákaz sportovní činnosti ve vnitřních prostorech po celé republice.

Všechna naplánovaná utkání ve zmiňovaném období se odkládají na neurčito, další úpravy harmonogramu stanoví nová opatření vlády, která rozhodne o závažnosti situace. Do té doby se Letci přesunou ven, kde pro ně začíná suchá příprava. Kurz bruslení je dočasně přerušen.

Čtěte také

Podcast hokej zblízka