Klub chce motivovat Letce od 1. do 3. třídy
úterý 03. listopadu 2020

Namaluj svého trenéra! Letci spouští dětskou challenge

Letňanský klub spouští novou dětskou challenge, která se týká nejmenších Letců! Žáci od první do třetí třídy budou mít za úkol namalovat svého hlavního kouče. Dotyční trenéři pak vyberou finálový obrázek z každé kategorie a následný vítěz poté vzejde z hlasování na sociálních sítích. Vyhlášení se samozřejmě neobejde bez cen. Posílat svoji tvorbu můžete až do 15. listopadu, kdy bude uzávěrka.

Nemůžete momentálně na led? Pojďte si zasoutěžit alespoň u stolu.

Namaluj svého trenéra: takový je úkol nové dětské challenge pro hráče první až třetí třídy. Nejmenší Letci se budou snažit vystihnout Marca Vrbu, Jakuba Kučeru a Jana Mišnera podle toho, kdo je na tréninku a v zápasech vede.

Každý z trojice koučů pak vybere jeden obrázek, který se posune do finále. O vítězi se následně rozhodne z veřejného hlasování na sociálních sítích. Posílat své výtvory můžete až do 15. listopadu na adresu info@iprofile.cz, rozhodnuto bude nedlouho po uzávěrce.

Vítěz i ostatní dva finalisté nové challenge obdrží vouchery do Mercuria Laser Game a také další cenu jako překvapení. Všechny malby budou zároveň vystaveny v galerii na webu i Facebooku a Instagramu Letců.

Tak vezměte pastelky do ruky a hurá do práce! Fantazii se meze nekladou.

Čtěte také

Podcast hokej zblízka