úterý 20. března 2012

8.třída nastřílela 17 branek za tři utkání

Letci 8. třídy mají za sebou v minulém týdnu tři utkání a přitom nestačili jen na jeden celek.

33.kolo, sobota 10.3.2012
HC Letci Letňany - SC Kolínští Kozlové  2:1
Třetiny ( 1:0, 1:0, 0:1 )

Hráči šli do zápasu s velkým nasazením, ale v průběhu utkání nebyli schopni své nasazení dotáhnout až do konce, zejména v koncovce. Hosté byli nabuzeni z lednového zápasu kdy na domácím ledě prohráli pouze o branku a také to na kolínských kozlech bylo vidět. V první a druhé třetině nebyli schopni dostat kotouč za záda domácího brankáře, ale stále drželi malý odskok domácích. Ve třetí třetině domácí nevyužili nespočet šancí, které si vytvořili a na konec ještě branku obrdželi od svého soupeře. Konečný stav byl stejný jako v lednovém utkání 2:1 pro Letce.

34.kolo, středa 14.3.2012
HC Kobra Praha - HC Letci Letňany  0:14
Třetiny ( 0:4, 0:5, 0:5 )

Tradiční utkání proti Kobře, ve které hostují 4 letňanští dravci se odehrávalo v poklidu a bylo jen otázkou času kdy Letci prorazí hráz chlapců z Bráníku.

35.kolo, sobota 17.3.2012
HC Letci Letňany - HC Slavia Praha  1:4
Třetiny ( 1:2, 0:1, 0:1 )

Utkání ve kterém se Letci dobře motivují a je vždy radostí nastupovat. Tentokrát, ale Slávisté jeli do Letňan s jedno zápasovým mankem, jelikož stav série byl 2:1 pro Letce. Hned od začátku hosté bruslili a napadli naše obránce a vystavovali je do těžkých situací ze kterých vytěžili dvě branky. Domácí drželi tempo a jednobrankovým rozdílem šli do kabin. Ve druhé části se hra dost přelévala  z jedné strany na druhou, ale hosté byli úspěšnější a navýšili tak skóre o jednu branku. Ve třetí třetině domácí Letci nebyli schopni své šance využit a proměnit a s jednou brankou se zvítězit nedalo. konečný stav zápasu 1:4 pro hosty a konečný stav série 2:2.


Čtěte také

Podcast hokej zblízka