úterý 19. února 2013

Vysvědčení 7. třídy

Druhá polovina sezóny již začala, a tak přichází na řadu hodnocení uplynulého roku a ukončené první části sezóny. Zajímá vás, s čím panuje spokojenost a co by trenéři klukům chtěli vzkázat do roku 2013?

Přinášíme Vám 7. díl - o 7. třídě.

HC Letci Letňany - 7. třída

Se sedmáky pracuje Milan Antoš, renomovaný hokejový expert známý z obrazovek České televize a bývalý úspěšný hráč, který má s naší nejvyšší hokejovou ligou spoustu zkušeností:

Já osobně jsem s první polovinou sezóny spokojený. Myslím si, že jsme dopadli přesně tak, na co máme. Velice kvituji, že kluci chodí poctivě na tréninky a zápasy a snaží se. Ale zároveň musím konstatovat, že se pomyslné nůžky rozevírají a je přesně vidět, kdo je ochoten se hokeji věnovat a skutečně věnuje hokeji více času než ostatní (a uniká tak svým vrstevníkům), a kdo ne. Musíme totiž také hledět do budoucna, jelikož kluci jsou už v sedmé třídě a postupně vše spěje k mladšímu dorostu, kam se dostanou za rok a půl. Tam se teprve ukáže, kdo na extraligu mladšího dorostu mít bude a kdo ne. Věřím, že se kluci nad mými slovy zamyslí a zaberou. Nakonec se jim tvrdá dřina zúročí a někteří hráči z mého týmu tam budou. To je naším společným cílem.

Konečná tabulka Starších žáků - skupina L:

Čtěte také

Podcast hokej zblízka