Přijďte si v sobotu ráno užít legraci
čtvrtek 12. prosince 2013

Rodiče vs. děti. Klub znovu chystá zábavu na ledě

Máte chuť si se svými ratolestmi zahrát hokej? Chcete si s nimi zadovádět na ledě a užít si spoustu legrace? Hokejový klub letňanských Letců přesně tohle chystá. V sobotu ráno už počtvrté v letošní sezoně umožní rodičům s registrovanými dětmi přístup na led, který bude hodinu jen pro ně. Samozřejmě že zdarma.

Místo? ICE ARENA Letňany. Čas? 8.45 - 9.45. S kým? S malými Letci od pěti do osmi let a jejich rodinnými příslušníky.

Program zaručené zábavy měl v účasti na všech třech předchozích akcích velký úspěch, a tak se vedení klubu rozhodlo ho zopakovat znovu.

Blíží se přece Vánoce. Nechte doma chvíli stres a pojďte se bavit.

Protože tohle děti opravdu baví. Ledová plocha bude opět vyhrazena jen pro ně a jejich příbuzné - dvě třetiny pro hraní na branky, jedna zbývající třetina pro volné bruslení. S tatínky, s maminkami, se sourozenci, strýčky či dědečky s babičkami - to už je jen na vás...

"Když jsme s tím přišli poprvé, byli jsme překvapeni, jaký je o to zájem, tak proč to nezorganizovat znovu," nechal se slyšet šéf klubu Vojtěch Kučera. "Jde nám o to, aby se lidé alespoň na chvilku odreagovali a zapomněli na všední starosti. U nás jim v tom můžeme pomoct."

Jen tak mimochodem - půl hodiny po začátku tohoto programu začne na druhé ploše 60minutový trénink reprezentačního útočníka Romana Červenky, jedné z největších hvězd současné KHL a adepta pro olympijskou nominaci do Soči.

Vidět velký vzor na vlastní oči a říct si o autogram... I to je přece velké lákadlo.

A důvod, proč v sobotu ráno dorazit do Letňan.

Čtěte také

Podcast hokej zblízka