Klub byl součástí "Tátohraní" v OC Letňany
pondělí 02. června 2014

Letci bavili děti střelbou na branku i rozdanými dárky

Krásné počasí, příjemná a pohodová atmosféra, stovky dětských úsměvů... Letci o uplynulém víkendu strávili čas u Obchodního centra Letňany při příležitosti akce "Táto, pojď si se mnou hrát!". A stálo to za to - o hokejový "koutek", v němž klub v rámci propagační činnosti přichystal dětem střeleckou soutěž na opravdovou hokejovou branku, byl v obou dnech obrovský zájem. Letci rozdali i spoustu dárků.

Celkem 18 herních stanovišť, na nichž pro děti čekala zábava - pokud jste absolvovali alespoň deset herních disciplín, získali jste zvláštní odměnu. Nachystané dárky ale měli i samotní Letci ve spojení s domovskou Ice Arenou. Zkrátka kdo se o víkendu přijel se svými ratolestmi podívat do Letňan, neprohloupil.

Není troufalé tvrdit, že právě stanoviště Letců budilo možná největší zájem ze všech. Po oba dny stála na hokejové střelnici fronta a tahle atrakce se za celých šest hodin v sobotu ani v neděli nezastavila.

Děti se učily střílet na branku s opravdovými hokejkami a kotouči. Za odměnu si pak odnesly vlaječky a puky s logem letňanského klubu, nebo se mohly těšit ze vstupného na veřejné bruslení a do fitness centra pro rodiče. Rozdávaly se též vouchery do Mercuria Laser Game, jejíž jsou Letci pro měsíc červen partnerem. Jako svoji hlavní cenu do společné tomboly věnoval klub hokejku podepsanou olympijským vítězem Františkem Kučerou.

"Už nějaký čas uvažuju, že dám dítě na hokej," svěřila se jedna z maminek. "Slyšela jsem na Letňany samé pozitivní věci a poslední dobou od stále více lidí." Rodičů s dotazy, jak přihlásit svého syna do klubu, chodilo během víkendu víc.

O návštěvníky hokejové střelnice se staraly krásné hostesky v klubových dresech, i zástupci letňanských týmů různých věkových kategorií. Obrovské díky patří mladším dorostencům Matěji Jelínkovi s Ondřejem Šíbou, budoucím osmákům Samuelovi Duchanovi, Petrosovi Tzovairisovi, Martinovi Rudolfovi a Matyášovi Kloutvorovi, nebo dosavadním čtvrťákům Jakubovi Sýkorovi a Davidovi Šerclovi. Ti všichni přišli o svém volnu vypomoct.

Jak se Letci na víkendové akci prezentovali, se můžete podívat na videozáznamu i ve fotogalerii.

Čtěte také

Podcast hokej zblízka