Žáci dostali laser game, čepice i hokejky
úterý 23. června 2015

Brigádníci měsíce. Klub Letcům za odměnu rozdával dary

Pomohli klubu a klub je za to na oplátku odměnil. Řeč je o osmi žácích Letců, kteří se za poslední měsíc a půl dobrovolně podíleli na propagaci letňanského hokeje. Zatímco v květnu šlo v Obchodním centru Letňany o dva víkendy v rámci mistrovství světa v hokeji, v červnu se Letci stali partnerem dětského dne. Brigádníci se nedávno dočkali odměny v podobě laser game a dalších dárků.

Jakub Legner, Kryštof a Kristián Urbanovi, Lukáš Malant, Petr Kalista, Matyáš Havlůj, Felix Appelt a Michael Krutil. To je seznam osmi brigádníků, kteří se zúčastnili zmiňovaných akcí. 

V rámci té první šlo o "Hokejové víkendy" ve spolupráci s Auto Elso, v rámci té druhé o "Tátohraní" na parkovišti za Obchodním centrem. Klub také propagovala taková jména jako Tomáš Vlasák nebo František Kučera.

Letci se postupně střídali u hokejové střelnice, kterou zajistila společnost Hockey For Life. Těžkou práci si tehdy v horku odbyli tři brankáři, ostatní hráči pracovali jako obsluha a výpomoc pro veřejnost, "Je to náročné, ale baví mě to. Pomáhat se musí," soukal ze sebe gólman Jakub Legner, když se potil několik hodin pod maskou. 

Ostatní se vyjadřovali podobně...

Uplynulo několik týdnů a letňanský klub pro všechny, kteří mohli, zorganizoval zábavné odpoledne v areálu Mercuria Laser Game, která je dalším partnerem Letců. Brigádníci si užili několik her v oblíbeném bludišti s laserovými zbraněmi a vedle toho dostali i vouchery na čepice v klubových barvách.

Dva z nich, Krutil a Appelt, se dočkali speciální odměny - hokejky v hodnotě několika tisíc korun dle vlastního výběru. "Vážně?! To jsem absolutně nečekal! Chtěli bychom za to moc poděkovat," netajili radost překvapený Michael Krutil se svým spoluhráčem z osmé třídy.

Ten dárek si opravdu zasloužili. Poctivě se účastnili všech celodenních akcí a během té při světovém šampionátu například museli oželet i české reprezentační zápasy. Zatímco ostatní sledovali semifinále s Kanadou či boj o bronz, oni pobíhali v letňanském dresu uprostřed "obchoďáku".

"Jsme rádi, že jsou naši Letci hrdí na svůj klub a mají zájem se podílet na jeho propagaci," prohlásil sportovní manažer Tomáš Blažek. "Přál bych si, aby to tak pokračovalo i v budoucnu. Snad si to všichni v rámci brigády i po ní užili," uzavřel.

Čtěte také

Podcast hokej zblízka