Letci aktivují život na sociálních sítích
čtvrtek 03. listopadu 2016

Více fotek, videí i informací! Startuje klubový Facebook

Jste-li uživateli sociální sítě Facebook, tahle novinka by vám rozhodně neměla ujít. HC Letci Letňany totiž spouští svůj nový oficiální klubový profil. Hokejová organizace tak bude žít zase o něco aktivnějším životem v multimediálním prostředí s cílem prezentovat se okolnímu světu a bavit komunitu vlastních členů. Těšit se můžete na spoustu fotek, videí, statistik, grafik a dalších zajímavostí.

Možná jste dosud žili v domnění, že klub už jeden facebookový profil má. Omyl. Stránka, která vystupuje pod stejným názvem, je po celou svou existenci v režii anonymních fanoušků "A" týmu, a tak na ni také nic jiného než informace o "áčku" nenajdete. 

Zástupci letňanského klubu se se správci této stránky snažili několikrát domluvit na předání a posílit již existující prostředí i ostatními věkovými kategoriemi. K dohodě ovšem nedošlo, a tak byli Letci nuceni založit zbrusu nový oficiální profil. 

Zalajkujte si ho ZDE. Nudit se rozhodně nebudete.

A to i proto, že se o něj bude starat skupina lidí, jež má se sociálními médii bohaté zkušenosti a hokejové prostředí jí vůbec není cizí. Dokazuje to i fakt, že se třetí sezonu stará například o všechny sociální sítě mistrovského klubu Bílí Tygři Liberec.

Už rok mají Letci svůj vlastní profil na jiné sociální síti Instagram (odkaz je ZDE), kde pravidelně zveřejňují momentky ze svého života i zákulisí. Jenže Facebook je v dnešní době natolik silným a důležitým nástrojem, že vyžaduje zvláštní pozornost. 

Doteď se na něm Letňanští prezentovali občasnými příspěvky pomocí profilu Ice Areny Letňany, která byla, je a bude s mládežnickým klubem vždycky spojována. Ice Arena se však nyní zaměřuje na život a informace převážně kolem sportovního areálu a snaží se více cílit nejen na rekreační hokejisty, ale i návštěvníky veřejného bruslení, restaurace, fitness centra, obchodu JB Sport či relaxační zóny,  

Založit si nový facebookový profil se tak přímo nabízelo a Letci na něm hodlají být aktivní i zábavní. Sociální síť bude podporovat i webové stránky www.hcletci.cz, kterým se v posledních pár letech rapidně zvýšila čtenost.

Na Facebooku se nebude objevovat jen sdílení článků, ale také fotografie z běžného života Letců, krátké video příspěvky nebo zajímavé statistické údaje. Členové klubu občas najdou sami sebe či své blízké a příznivci klubu zase budou o něco blíž jeho dění.

Začínáme právě teď, nezapomeňte oficiální profil sledovat. 

A aby nedošlo k omylu - jeho podobu vidíte na obrázku tohoto článku. Pod odkazem www.facebook.com(hcletci.

Čtěte také

Podcast hokej zblízka