Malí Letci slaví jeden triumf, další jim unikl
středa 18. prosince 2013

Druhá třída obstála v minihokeji proti Spartě a Slavii

Závěrečnou část letošního minihokeje má za sebou letňanský tým druhé třídy. Po pořadatelstvích Sparty a poté i Slavie tentokrát pozvali soupeře na svůj led Letci. Zatímco "A" skupina si dvěma výhrami udržela celkové vítězství, "B" skupina tak úspěšná nebyla a klesla na druhé místo. Jenže tady ještě úplně tak o výsledky nejde...

Pro malé druháčky je daleko podstatnější, že se pod vedením Ladislava Kadaněho začínají vůbec s někým měřit.

A dobře měřit!

Svůj boj o první svazový minihokej zahájili 2. místem "áčka" a vítězstvím "béčka" na ledě Sparty, aby si "béčko" udrželo prozatímní vedení v celkovém hodnocení turnaje i na hřišti Slavie. "Áčko", které nechtělo zůstat pozadu, se pak do čela pořadí posunulo také. Letci najednou vedli obě skupiny.

V neděli v Letňanech však už zůstal ve vedení pouze jeden domácí výběr. "Áčko" mohlo po výborném výkonu všech hráčů slavit celkový triumf, ale "béčku" se stejná věc nepovedla. Po dvou porážkách i vlivem zdravotních problémů několika stabilních hráčů týmu nakonec kleslo v celkovém hodnocení turnaje na druhé místo.

Přesto výkony obou skupin trenéra potěšily. "Samozřejmě že je co pilovat a zlepšovat, ale kluci se to všechno stále učí. S výsledkem jsem spokojen," povzbudil své svěřence Kadaně.

Gratulace malým Letcům rozhodně patří.

Čtěte také

Podcast hokej zblízka