Tip na víkend
pondělí 02. září 2024

Sportovní festival je tu

Stává se z toho tradiční zábava. Ve zdejším lesoparku na okraji Prahy se jako už každý rok bude konat Letňanský sportovní festival. Akce, které se znovu zúčastní i hokejový klub Letňan, začíná ve čtvrtek a vrcholí v sobotu. Přijďte o víkendu s celou rodinou a užijte si pestrý den pro děti i dospělé. Vedle řady zajímavých stánků na vás bude čekat i ten Letců.

Akci Letňanský sportovní festival pořádá Městská část Prahy 18 ve spolupráci s Urban Challenge. Díky tomu budete tuto sobotu moct zažít nezapomenutelný rodinný den plný pohybu.

Těšit se můžete na bohatý program plný nejen sportovních zážitků, ale také různých vystoupení, ukázek netradičních sportů a zajímavých workshopů. Nebo soutěží, bez kterých se žádný sportovní den neobejde. Součástí je i nabitý doprovodný program - a je se na co těšit.

O to víc, když u toho nebudou chybět ani letňanští Letci.

„Budeme moc rádi, když za námi v jakýkoliv den dorazíte. Hlavně v sobotu bude velmi pestrý program, doporučuju,“ zve všechny letňanský šéftrenér Ladislav Kadaně. Letci pod jeho režií chystají stanoviště s hokejovými dovednostmi. „Budou tam naši trenéři a budou připraveni, abyste si to s námi užili,“ dodává Kadaně.

Smyslem sobotního programu je mimo jiné obcházet s dětmi jednotlivá stanoviště a získávat do sbírky razítka, za která je připravena odměna.

Vedle hokeje si můžete vyzkoušet různé bojové, individuální i týmové sporty. Šerm, lakros, sportovní lezení, basketbal, judo a spousta dalších disciplín. Vedle sportu na vás čeká velmi pestrý doprovodný program, který si užijí děti i dospělí.

Akce startuje už ve čtvrtek a v pátek programem pro letňanské školy. V sobotu kromě zmiňovaných aktivit můžete být svědky nebo účastníky outdoorového překážkového závodu Urban Challenge Nature.

Pokud ještě nemáte plán na víkend, tohle je jasný tip. A nezapomeňte se zastavit u stánku Letců a zaskórovat do hokejové branky.

Čtěte také

Podcast hokej zblízka